Ndërsa mbaj mbi 100 aplikacione në telefonin tim për gjëra të vogla, ka vetëm 14 aplikacione që i drejtohem rregullisht. Këto janë aplikacionet e mia që e bëjnë jetën time më të lehtë, më produktive dhe më të kënaqshme. Nëse doni të përfitoni maksimumin nga telefoni juaj, unë rekomandoj që këto aplikacione thelbësore ti keni në telefonin tuaj.

Kontrolloni ato:

Spotify


Për të dëgjuar sa më shumë muzikë të jetë e mundur.
Yelp


Për rekomandimet e restoranteve.
Slack


Për marrjen e punës dhe bashkëpunimin me të tjerët.
Uber


Për të marrë një udhëtim të shpejtë nga pika A në pikën B, kudo që të jetë.
Google Maps


Për të lundruar nëpër qytet, dhe gjetjen e vendeve me interes.
Reddit


Për argëtim, lajme dhe tregime për të ndarë.
Aplikacioni i bankes tuaj


Për ndjekjen e financave tuaja, si dhe pagesat hyrëse dhe dalëse.
Email by Edison


Për një përvojë më të mirë, më të organizuar dhe më efikase në email.
Twitter


Për marrjen e lajmeve të fundit.
Doordash


Për ato netë kur je shumë dembel për të gatuar.
Dark Sky


Për një pamje shumë të saktë të motit të ditës.
Instagram


Për të vazhduar me miqtë dhe për të ndarë përvojat e mia me ta.
Solebon Solitaire


Një lojë e lirë, e qetë.
YouTube


Për shikimin e videoklipit të rastit. /Lajmi.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here