Screenshot_315-636x358

Përderisa shumica e alpinistëve pëlqejnë që të ngjiten nëpër male për të përjetuar pjesën e tyre të jashtme, një fotograf i guximshëm shkoi nën shkëmbinjtë kanadez për të zbuluar sekretin e tyre të ngrirë.
Fotografi kanadez Paul Zizka u ngjit në zemër të akullit të madh brenda malit Sentry, për të kapur një botë e cila kurrë nuk do të shkrihet.

Brenda, akulli i kaltër dhe i kristaltë e mbulon humnerën shkëmbore. Për shkak të fortësisë së akullit, disa eksplorues e kanë përshkruar se të ecësh mbi të është sikur të fluturosh, transmeton lajmi.net.

Shikojeni atë:

2EB95C5E00000578-3330111-image-a-24_14482730728302EB95D3E00000578-3330111-image-a-43_14482732626322EB95D7400000578-3330111-Enormous_ice_slides_pictured_above_have_formed_deep_inside_Boomi-m-19_14482752459982EB95DA400000578-3330111-image-a-15_14482730725432EB95E3D00000578-3330111-image-a-16_14482730725452EB95E5500000578-3330111-Photograph_Paul_Zizka_explored_the_caves_with_the_help_of_two_gu-a-45_14482744929802EB95D7400000578-3330111-Enormous_ice_slides_pictured_above_have_formed_deep_inside_Boomi-m-19_1448275245998 (1)2EB95DCA00000578-3330111-image-a-18_14482730725472EB95E6900000578-3330111-image-a-20_14482730726682EB95D7400000578-3330111-Enormous_ice_slides_pictured_above_have_formed_deep_inside_Boomi-m-19_14482752459982EB95E3D00000578-3330111-image-a-16_14482730725452EB95E7100000578-3330111-image-m-44_1448273272593

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here