Gashi është drejtuar Haradinajt se atë e njohin  për burrë te forte dhe trim por që sipas tij mos të mendoj që edhe ata janë të ligë

Sa i përket asaj që Haradinaj ka thënë se LDK  e ka lënë  Kosovën pa ushtri, e që sipas Haradinaj për këto ka transkripto edhe në ambasadën amerikane, Gashi ka thënë se kjo nuk është e vërtet.

Ai ka thënë se në këtë takim ai ka qenë prezent, ndërsa Haradinaj jo./Lajmi.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here