Pronari i fabrikës për përpunimin dhe prodhimin e produkteve të mishit, “Meka” Burim Piraj, ka bërë të ditur se kjo po ndodhë pasi është pezulluar pakoja fiskale, e cila i liron nga taksat produktet e lëndës së parë, transmeton gazeta Fjala.

“Pakoja e shumë përfolur fiskale nga dje më 12 Janar 2017 është pezulluar. Si pasojë kamionët me lëndë të parë kanë ngelur në Doganë! Reforma që ka prit biznesi i vendit plotë 19 vjet pas zbatimit 10 ditorë është pezulluar!”, ka shkruar Piraj në llogarinë e tij në facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here