Lideri i Partisë Liberale të Serbisë, Çedomir Jovanoviq, ka pasur një përplasje të ashpër në një debat televiziv me historianin, Sasha Adamoviq.

Ata po debatonin për luftërat në ish-Jugosllavi, Pavarësinë e Kosovës, dhe vrasjet politike në Serbi,.

E gjitha nisi kur historiani e konsideronte Millosheviqin të pafajshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here