Lajmin e ka bërë me dije ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani njëherësh kryetar i NISMA-së në Gjilan në faqen e tij zyrtare në Facebook.

“Kryetari i njërës prej nëndegëve më të mëdha të PDK-së, asaj të Zhegrës, Ruhan Kurteshi ka kaluar në NISMA Socialdemokrate.  z. Kurteshi dhe shumë të tjerë do t’i bashkohen programit të partisë sonë.
Ne i urojmë mirëseardhje në shtëpinë e re z.Kurteshi. Aderimet e shumta në NISMA janë një lajm i jashtëzakonshëm dhe tregojnë se jemi në rrugë të mbarë”, ka shkruar Hasani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here