Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjitha shkollat mundë të rexhistrohen dhe të bëhen pjesë e kësaj gare serioze, është një shou argëtues por mbi të gjitha si synim ka motivin e nxënesve për nxanjen e dijes këtu tregohen sukseset e nxënësve dallimet dhe vlera e diturisë dhe të i bëjë ata të diturit edhe të famshëm në shoqerin tonë por edhe ata që bëhen kampion të dijes do të fitoj bursa nga ASK, gjithëashtu kjo garë përveq pjesëmarrëseve ka për qëllim edhe shikuesit para ekranit të i bëjë që edhe ata të garojnë në mes veti dhe të masin dijen e tyre kjo është një formë shumë e mirë që njerëzit e dijëshëm të i motivoj se suksesi i madhë në jetë është nxenja e dijes.

Producenti i këtij show Enis Ujkani ka paralajmëruar se kanë filluar punimet për një studio të re per Champion Quiz që do të jetë gati pas 2 muajsh.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here