Gjatësia mesatare e penisit të ngritur në Britaninë e Madhe matet në gjatësi prej 13,2 cm dhe 4,6 inç (11,6 cm) në perimetër.

Por burrat vijnë dhe të gjitha format dhe madhësitë dhe nuk ka asgjë të keqe me këtë. Në fakt, gratë nuk interesojnë me të vërtetë se sa i madh është penisi juaj, zbulohet një anketë e kohëve të fundit, transmeton lajmi.net.

Me të vërtetë nuk ka të bëjë me madhësinë. Këtu zbulojmë gjashtë pozicione seksi që do të maksimizojnë burrërinë tuaj, edhe nëse jeni me penis të vogël.

1. Doggy Style

2. Cowgirl

3. Splitting bamboo

4. Side cowgirl

5. Pile driver

6. Super girl. /Lajmi.net/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here