Gjatë punimeve të Samitit të PPE’së, Haziri ndër të tjerash kërkoi liberalizimin e vizave për Kosovën, qartësimin e procesit të integrimit evropian, si dhe investime më të mëdha infrastrukturore nga BE-ja, bën të ditur një njoftim nga LDK.

Partitë Popullore Evropiane gjithashtu miratuan një deklaratë, ku ftohen vendet e Ballkanit Perendimor, të kultivojnë marrëdhënie të mira fqinjësore dhe ku sovraniteti dhe integriteti i shteteve duhet respektuar, thekson njoftimi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here