Vogëlushja njëvjeçare Gianna ka një gjendër tumorale në tru por prindërit e saj thonë se pas puthjes së Papës tumori i saj po zvogëlohet me shpejtësi.

1-vjeçarja Gianna u diagnostikua me tumor para disa muajsh.

Në gusht gjatë grafie u vu re masa tumorale në tru.

Mjekët thanë se për të nuk ka shpëtim.

Por në shtator ata e çuan vogëlushen në paradën e Papa Françeskut në Filadelfia.

Papa e puthi në kokë vogëlushen.

Në kontrollin që iu bë në muajin nëntor tumori ishte zvogëluar ndjeshëm.

Mjekët e rikonntrolluan dhe thanë se ajo ka përmirësime.

Prindërit e saj besojnë se ishte puthja e Papës që përmirësoi gjendjen e Giannës.

A është vërtet një mrekulli apo thjesht koincidencë?

pope

bebja

tumor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here