bigamistNjë bigamist u kap mat kur dy gratë e tij e vizitua në burg në të njëjtën kohë.

Frank Ernest Blake jr mbeti pa fjalë kur gruaja e dytë dhe e tretë e vizituan në burg në Virxhinia, SHBA.

Policia nisi hetimet dhe zbuloi se ai nuk ishte divorcuar siç duhet nga martesa e parë e tij.

Ai është dënuar me 18 muaj burg për bigami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here