“Sigurisht që nuk jam i kënaqur me rezultatin”, ka deklaruar trajneri i Brazilit, Tite.

“Ne donim një fitore, por ankthi nga goditi fortë. Presioni ishte i madh”.

“Neve na mungonte saktësia kur kishim raste për të përfunduar mundësitë. Disa nga shanset ishin të pastra dhe ne duhej të ishim më të saktë”./Lajmi.net/