Ja çfarë grafitesh u shkruan sot në Prishtinë për Haradinajn, Kurtin dhe Limajn /FOTO

Grafitet janë paraqitur me fytyrat e kryeministrit të Kosoëvs Ramush Haradinaj, zëvendësit të tij Fatmir Limaj dhe liderit të VV-së Albin Kurti.

Përveç figurave të këtyre zyrtarëve është shkruar nga një  pyetje. “Pse ky po unë jo?

Tek figura e Haradinajt është shkruar me të kuqe “Se RAMBUJEJA”.

Tek figura e Limajt është shkruar me të kuqe “Populli”, ndërsa tek figura e Kurtit është shkruar “Pavarësia”.

Nuk dihet se kush qëndron prapa këtyre grafiteve që janë shkruar sot  në këtë lagje të frekuentuar të Prishtinës. /rtk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here