Ky pozicion pushimi mund t’ju sjellë rezultate pozitive, edhe pse nuk e dimë saktësisht se si ky pozicion ndikon në shëndetin tonë, transmeton lajmi.net.

Këtu janë 5 përfitime që ju do të merrni nga kryerja e këtij ushtrimi në trupin tuaj:

1 . Ky pozicion doli nga India. Ata vënë këmbët e tyre deri në mur në mënyrë që mbrapa mund të jetë në tokë dhe të pushoni. Kjo ndihmon të pushoni shpinën tuaj dhe këmbë

2 . Gjithashtu ky pozicion ndihmon me qarkullimin e përgjithshëm dhe rrjedhjen e gjakut në trupin tuaj. Kjo gjithashtu do të ndihmojë në forcimin e këmbëve tuaja.

3 . Ky pozicion ju ndihmon për t’u çlodhur. Vendosja e këmbëve tuaja në mur dhe duke marrë marrë frymë thellë do t’ju ndihmojë të balanconi veten dhe të përshtateni. Këto qëndrime përshtaten mirë për meditim, sepse gjaku do të qarkullojë më mirë në trupin tuaj dhe ju do të ndiheni të relaksuar.

4 . Kjo do t’ju ndihmojë të bëni stërvitje më të mira dhe stresi juaj zgjidhet shumë më mirë se më parë.

5 . Ky pozicion do të ndihmojë qafën tuaj për të liruar tensionin. Ky pozicion mund të zëvendësojë edhe një masazh. Pra, ju sugjerojmë të provoni këtë! /Lajmi.net/