Zgjedhjet lokale në Prishtinë, bënë që disa nga drejtoritë komunale edhe të ndërrojnë shefin, njofton Klan Kosova.

Se cilët janë tani drejtorët e rijnë, por edhe ata që do vazhdojnë punën e njëjtë dhe si janë ndarë këto nga partitë në koalicionin që do udhëheqë me kryeqytetin, mund të mësoni nga kronika në vazhdim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here