Ai tha sa Izraeli do të japë llogari për atë se cfarë ka bërë.

“Përpjekjet tona kanë të vetmin qëllim, gjetja e një zgjidhjeje të përhershme për problemin e Palestinës. Izraeli nuk duhet të përfitojë nga ato që bëri. Izraeli duhet të japë llogari dhe do të japë llogari. Do të vazhdojmë të ndjekim këtë “, tha Çavuşoğlu./AA/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here