Në kuadër të emisionit të parë në këtë sezonë ishin edhe dy anëtarët e grupit “West Side Family”, Landi dhe Emiri.

Dyshja kanë folur për projektet që planifikojnë t’i publikojnë, mungesën e Dr.Florit si dhe për jetën private.

E kur jemi tek kjo e fundit, Landi për “Mirage” ka treguar se a po planifikon të martohet këtë verëm.

Përgjigjen e Landit mund ta kuptoni në videon e mëposhtme nga minuta 6:47. /Lajmi.net/