Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci se bashku më përfaqësuesen e shoqatës “Humanizmi Femrat Shqiptare”, Kumrije Karaqica me rastin e shënimit festës së Fiter Bajramit, kanë ndarë pako ushqimore për personat me nevoja të veçanta që janë të regjistruar dhe të evidentuar në Handikos.

 Kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci ka falënderuar organizatën “Humanizmi Femrat Shqiptare” për këtë ndihmë që kanë ofruar ne këtë natë feste të Bajramit për këtë shtresë kaq të nevojshme.

 Nga kjo ndihmë me pako ushqimore kanë përfituar personat me nevoja të veçanta që janë të regjistruar në Handikos./Lajmi.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here