Pavarësisht diferencës në moshë, mamaja 42 vjeçare dhe vajza e saj 22 vjeçare nga Salisbury, Angli, e përshkruajnë njëra tjetrën si “mike të ngushta”.

Louise gjithashtu tregon se del shpesh me Ellie në klube nate si dhe ka shijuar më parë me të festa ne pishinë në Ibiza.

Megjithëse ajo “i vjedh” Ellie vazhdimisht rrobat dhe “ngacmohet” nga meshkuj të moshës së saj, mamaja britanike këmbëngul se nuk do e ndryshonte për asgjë në botë marrëdhënien e tyre të ngushtë./tch

4d65a8f100000578-5859837-image-a-21_1529396311142 4d65a90200000578-5859837-a-22_1529396406752 4d65ab5600000578-5859837-image-a-16_1529395986552 4d65ab4e00000578-5859837-image-a-18_1529395998832 4d65a63400000578-5859837-image-a-20_1529396016272 4d65aade00000578-5859837-image-a-12_1529395950375 4d65a5df00000578-5859837-image-a-11_1529395939806

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here