Sot në mes tensioneve është votuar Ligji i që avanson dukshëm përdorimin e gjuhës shqipe në Maqedoni. Për këtë ligj votuan 64 deputetë.

Paraprakisht, në momentin e votimit të ligjit për gjuhën shqipe, ish kryeministri Nikolla Gruveski u përpoq t’ia ndërpresë fjalën Xhaferit.

Kjo çoi edhe deri të përplasja e fuqishme ndërmjet Xhaferit dhe Gruevskit, por që në fund u evitua. /Lajmi.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here