Pjesë e këtij samiti, është edhe Kosova, ku tashmë Presidenti Hashim Thaçi gjendet atje dhe do të marrë pjesë në këtë takim

Për të parë drejtpërdrejtë samitin e BE-së, ju mund të klinkoni në linkun më poshtë ku do të lidhëni direkt me ngjarjen atje.

Për të parë samitin, klinkoni këtu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here