E teksa jemi mësuar me biçikleta të mëdha, e të rënda, Smacircle S1 sjell një version me bateri, por edhe që mund të paloset deri në atë pikë sa mund të mbahet në çantë.

Është biçikleta më e vogël dhe më e lehtë në botë. Ajo përshtatet në një çantë shpine dhe peshon vetëm 7 kg.

Në pesë hapa të lehtë ajo hapet në një rruge të zhurmshme. Rrotat e vogla dhe ulësja e përshtatshme për joga do t’ju vënë në një humor të çuditshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here