34 vjeçari Tristan Reese lindi një djalë, edhe pse e filloi terapinë me hormoneve një dekadë më parë.

Pasi përjetoi përkeqësimin e gjendjes së shtatëzanisë vitin e kaluar, ai dhe burri i tij, Biff Chaplow mirëpritën në jetë fëmijën e tyre të parë biologjik.

Ai ndërpreu marrjen e hormoneve në mënyrë që të mbetej shtatzënë dhe ka qënë gjatë gjithë kohës nën mbikëqyrjen e mjekut.

Çifti është tashmë babai i dy fëmijëve të adoptuar, Riley dhe Hailey.