Afrim Berisha, pronar i kompanisë “Bylmeti” prezantoi projektin të cilin është duke e punuar së bashku me një investitor holandez dhe njëkohësisht i njoftoi më detajisht për hapësirat të cilat ju nevoiten për të arritur finalizimin e këtij projekti.

 Në anën tjetër, Ardian Berisha, menaxher i zyrës rajonale të Agjencisë Kosovare të Privatizimit në Prishtinë, shtoi se AKP ka ende nën administrim toka bujqësore por ligji e kufizon AKP-në të ju dal ballë kërkesave të bizneseve dhe njëkohësisht të hyjë në marrëdhënie të ndryshme me ata.

 Oda e Afarizmit të Kosovës u përfaqësua  nga Kryetari i Bordit Skënder Krasniqi,  pronari i biznesit “Bylmeti”, z.Afrim Berisha, biznesmeni Mehdi Lahu dhe zyrtarja për komunikim me biznese Mirjeta Shala./Lajmi.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here