Xhinse të shqyera, pantallona të ngushta ngjyrë të zezë nga imitimi i lëkurës apo kalota?

Këto janë modelet të cilat i kemi bartur gjatë sezoneve, derisa nuk është shfaqur kjo rrobë kaq e bukur!

Modeli i pantallonave me kutia me bazë ngjyrë të hirtë janë krejtësisht në kundërshtim me modën tipike të rrugës.

Bashkë me modelin e mirë me bel të lartë, këto pantallona lehtë shndërrohen në pjesë të vërtetë moderne dhe lehtë inkorporohen në kombinime të ndryshme të veshjeve, transmeton Telegrafi.

Edhe pse burimin e kanë nga moda e punës, kjo nuk do të thotë që këto pantallona nuk mund t’i kombinojmë me veshje ditore të rehatshme.

Modeli i ngushtë i ngjashëm me getet u rrinë mirë femrave shtatgjata dhe belholla, ndërsa ato pak të gjera, model në formë thesi me bel të lartë u rri mirë të gjithave!

Këto pantallona njësoj mirë duken me çizme, si edhe me atlete, mirëpo nëse i bartni për raste të punës, do të përshtaten me xhaketë me kutia.

Në vazhdim shikoni në Instagram edhe ide të tjera se si ta bartni këtë pjesë rrobe fantastike!

opop popo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here