Drejtorët e emëruar për drejtoritë përkatëse janë:

Xhevahire Çeku – drejtoreshë për Drejtorinë për Punë Komunale dhe Shërbime Publike;

Rajan Arapi – drejtor për Drejtorin e Urbanizmit

Muhamet Mahmutaj – drejtor për Mbrojtje dhe Shpëtim/Emergjencë

Leotrim Murtezaj – drejtor për Inspekcion

PDK është në koalicion me LDK-në për ta udhëhequr qeverisjen lokale në Pejë.

Leave a Reply