Punëtori më i ri këtu është 40 vjeçar dhe është i fundit që u pranua para 14 vjetëve, njofton Klan Kosova.

Zjarrëfikësit po vazhojnë të dalin në pension, por ata nuk po zëvendësohen me të rinj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here