Tymi redukton direkt numrin e enëve të gjakut në muskujt e këmbëve dhe kufizon sasinë e oksigjenit dhe ushqyesve që mund të marrin ato.

Studimet e mëparshme kanë treguar se pirja e duhanit i bën muskujt më të dobët, sepse mushkëritë bëhen të përflakur nga përdorimi i cigareve, duke kufizuar aftësinë tuaj për të ushtruar dhe kryer aktivitete.

Megjithatë, ky studim, i kryer nga hulumtuesit nga Kalifornia, Brazili dhe Japonia, është i pari që tregon ndikimin e drejtpërdrejtë të pirjes së duhanit në muskujt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here