Qente endacake, foto arkiv

Mandati i është vazhduar edhe Drejtorit të Përgjithshëm të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike.

Qeveria ka marr vendim që Agjencia e Veterinarisë dhe Ushqimit (AVU) të merret me menaxhimin e kontrollin e qenve endacak, raporton lajmi.net.

Në bazë të këtij vendimi obligohen komunat që të shpallin gjendje të jashtëzakonshme për trajtimin ruajtjen e mbrojtjen e qenve endacak. Komunat kanë obligim të trajtojnë këtë çështje, ndërsa agjencia do të mbikëqyrë dhe të ndërhyjë në këtë rast. /Lajmi.net/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here