Gjatë pasdites moti ka reflektuar stuhi lokale, me rrufe të shumta. ndërsa një rrufe ka goditur 14 vjeçarin Bardhok D.. Ai ka qenë i vetëm në momentin kur e ka goditur rrufeja, por të gjitha gjasat janë që në momentin kur fenomeni natyror ka shkarkuar mbi trupin e tij, ai ka qenë duke komunikuar në celular.

Kjo ka bërë që bashkëfolësi të kuptojë se diçka e rëndë ndodhi, ndaj edhe ka dhënë alarmin.

Banorë dhe familjarë i janë drejtuar vendit të ngjarjes për t’i ardhur në ndihmë fëmijës, por goditja ka qenë fatale, çka ka bërë që fëmija të ndërrojë jetë, shkruan syri.net.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here