Lajmi.net ka siguruar  kërkesën dhe listën e deputetëve që janë larguar nga grupi parlamentar i Vetëvendosjes.

Janë 12 deputetë që pas largimit nga grupi parlamentar i VV-së, kanë formuar grup të ri parlamentarë.

Në mesin e tyre që është larguar nga grupi parlamentar është edhe Sali Salihu i cili deri më tani nuk e kishte bërë publike largimin nga VV.

Emri i grupit të ri parlamentar do të jetë, Grupi i Deputetëve të Pavarur.

Këta janë emrat e grupit të ri parlamentar.

Aida Dërguti, Visar Ymeri, Faton Topalli,Fisnik Isamili, Dukagjin Gorani, Driton Çaushi, Dardan Sejdiu (shef i grupit), Frashër Krasniqi, Dardan Molliqaj, Besa Baftiu, Sali Saliu, Shqipe Pantina./Lajmi.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here