Sejdiu po ashtu ka folur edhe për koalicionin më LDK-në duke thënë se ata kanë shikuar më larg se vetvetja dhe se ideja ka qenë që ta qesin PDK-në në opozitë.

Në fund, Sejdiu tha se, struktura dhe elektorati i tyre e kanë shtyrë që të bëjnë koalicion më LDK-në.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here