Këngëtarja Shkurte Fejza ka marrë Medaljen Presidenciale të Meritave për angazhim dhe kontribut të dhënë në fushën e kulturës, në përvjetorin e 40-të të punës së saj.

Këtë medalje ja dhuroj Presidentja Atifete Jahjaga, në një takim që pati me këngëtaren.

Medalja Presidenciale e Meritave u jepet personave që me punën e tyre kanë kontribuar në fusha të veçanta si: arsim, shkencë, kulturë, rini, sport, siguri e shërbim civil.