IndeksOnline, kontaktoi me të dhe mësoi se ku është duke u stërvitur që prej largimit nga klubi kryeqytetas.

“Herët është njëherë për të ardhmen, pasi që kampionati kryhet këtu edhe tre javë. Për momentin jam duke ushtruar te klubi Halmstadit, për ta mbajtur formën. I kam kërkuar atyre që të stërvit me ta, pasi nuk është e njëjtë ta bësh këtë vet dhe me ekip. Ata pranuan dhe jam falënderues”, ka thënë Rashkaj.

Kujtojmë se te klubi i Halmstads kosovari ka qëndruar për më shumë se shtatë vite, duke zhvilluar afro 200 paraqitje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here