Hera e fundit që vullkani Momotombo ishte zgjuar, ndodhi në vitin 1905, plot 110 vjet më parë.

Vullkani gjigand në Nikaragua është zgjuar sërish duke derdhur llavën dhe duke ofruar pamje të magjishme.

Sipas autoriteteve nuk ka asnjë rrezik për shtetasit pasi është larg qendrave të banuara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here