E këtë javë pyetja ishte për këngën më të pëlqyer të momentit që shumë nga qytetarët bënë zgjedhjen e tyre, shkruan lajmi net.

Për të mësuar përgjigjet qesharake dhe njëkohësisht interesante të qytetarëve mos e humbisni rubrikën e mëposhtme.

Po ashtu, shumë nga ta kanë treguar edhe artistët më të pëlqyer të estradës që vazhdojnë të sjellin projekte të njëpasnjëshme./Lajmi.net/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here