1. Kur Nora dëshiron të bëhet Beyonce.Image

2. Kur të parën herë iu ka përafruar Beyonce-t bukur shumë, Nora i qëndroi besnike muzës së saj, duke kopjuar tutje.Image

3. Dheeeeee tutje…Image

4. …,e nuk ja la keq as ksaj radhe:Image

5. Kujtuat që ndaloi së kopjuari Beyonce-n? Gabuat, rëndë!Image

6. E dimë, e dimë; ja ka nxjerrë fundin, pak si shumë bile.Image

7. As ne nuk e besuam që Nora shkon deri në këtë masë.Image

8. Hëëëë? S’e paska kopjuar Beyonce-n! Kësaj radhe Nora vendosi t’i ngjajë Kim-it.Image

9. Nora, prap si Kimi a?Image

10. Mos vallë Nora hoqi dorë së kopjuari Beyonce-n përgjithmonë? S’e besojmë, ama kësaj radhe pikë shënoi prap Kim-i.Image

11. Edhe një pikë i shkon Kim-it. Kësaj radhe kostumin e Halloween-it Nora e deshi pak a shumë si të Kim-it. E pse jo?Image

12. E kur Kim dhe Beyonce i bëhen bozë Norës, ajo gjenë material të mjaftueshëm kopjimi tek Rihanna.Image

13. Dhe Nora s’ndalon së kopjuari.Image

14. Duhet theksuar që Nora qysh në fillimin e karrierës e ka praktikuar këtë sport (kopjimin de). Fillimisht me JLo-në.Image

15. Duke i qëndruar besnike për një kohë.Image

16. E kur hoqi dorë nga JLo-ja, gjeti frymëzimin e nevojshëm tek Britney.Image

17. Pastaj Nora vazhdoi me Cassie-n.Image

18. As Cheryl Cole nuk i iku syrit të mprehtë të Norës.Image

19. Ka raste kur edhe Helle Berry-n Nora e ka kopjuar, merreni me mend!Image

E në raste të tilla krejt çka mund të themi është: Eu Norë, eu! Aferim i qoftë, se s’është e lehtë sa duket të kopjosh. Nora këtë art madhështor tashmë e zotëron pa pikë problemi, andaj edhe meriton të ja zgjasim dorën./ripost/