Trendi i lagies me ujë me akull nuk ka të ndalur , në vazhdim ju sjellim disa  video të dështimeve të sfidës globale të kovës me ujë me akull.

Realizimi i kësaj sfide nuk është gjithmonë i  lehtë !

Shikojeni videon dhe relaksohuni.[kilabel type=”info”] /Kosova-Info/[/kilabel]

[kiyoutube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=WQlvW0aFnKo” height=”460″ autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” fs=”no” theme=”light”]KiYouTube[/kiyoutube_advanced]

[kiyoutube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=JHpBgsnBKO4″ height=”460″ autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” fs=”no” theme=”light”]KiYouTube[/kiyoutube_advanced]

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here