Edhe vetë Arta ka qeshur me këtë ngatërresë.

Ajo ka thënë me shaka përmes një postimi se tashmë është “Kryetare e Gjykates Kushtetuese” dhe se do të përpiqet që të mos e zhgënjej askënd, shkruan”Kosovarja”.

Ja postimi i plotë i këngëtares: