“Urime festa e Fitër Bajramit të gjithë besimtarëve myslimanë. Në këtë festë, që përhapë frymën e përmbushjes së qëllimit të sakrificës, uroj të jemi të bashkuar në jetësimin e mesazheve për paqe dhe tolerancë, për ta ruajtur besimin në vlerat kulmore”, ka shkruar Haradinaj në profilin e tij në Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here