E edhe sot kur ka arritur në moshë të shtyer po mbahet akoma i fortë, shkruan lajmi.net

Projketet muzikore, datat e koncerteve e angazhimet e tjera në karrierë nuk po mungojnë asnjëherë dhe si duket do të jenë prezente edhe për një periudhë të gjatë kohore.

Ai ndër vite as nga pamja nuk ka ndryshuar shumë dhe në vazhdim ju sjellim disa imazhe të tij të realizuara dikur dhe sot./Lajmi.net/

screenshot_6 screenshot_5 screenshot_4 screenshot_2 screenshot_1

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here