Vesa Luma, këngëtarja e dashur e publikut shqiptar, sonte bëhet nuse Tirane. Por, ajo e ka thënë shumë herë që Prishtina është zemra e saj.

Si do qëtë jetë, Vesa do të jetojë në Tiranë, bashkë me burrin dhe familjen e tij, shkruan “Kosovarja”.

Sonte në dasmën e saj mungon dikush, e ai është babai i Vesës, i ndjerë. Këngëtarja kishte lidhje te fortë me të dhe e kuptueshme që sonte ai do ta sheh nga qielli lumturinë e të bijës./Kosovarja/