Dafi ishte vetëm dy vjeçe kur u vendos me të ëmën dhe motrat në Suedi, ndërsa i ati ishte një i burgosur politik i kohës.

Me zërin e këndshëm, të veçantë, sharmin dhe paraqitjen mjaft atraktive skenike, Dafi radhitet ndër këngëtaret më të dashura dhe më të kërkuara në Kosovë.

Secila këngë e saj bëhet hiti më i dëgjuar.

Punon shumë. Nuk ndalet. / Kosovarja