Sipas një studimi të fundit të botuar në Elite Daily, thuhet se truri i femrës në momentin që i thua këtë fjalë, prodhon një lloj kimikati të quajtur “oksitoksinë”, që ka një efekt shumë pozitiv tek ato.

Ky kimikat çliron shumë energji negative dhe i bën femrat më pak të stresuara.

Mendja e tyre do të punojë pozitivisht dhe sjellja e saj kundrejt jush do të jetë më e pëlqyeshme.

Kjo fjalë ka efekt më shumë se të gjitha përkëdheljet e tjera verbale pasi do të krijojë një afrueshmëri të menjëhershme midis personit që shprehet dhe femrës të cilës i dedikohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here