Ajo çfarë është me rëndësishme në një lidhje është higjiena personale. Më tej renditet dhembshuria. Sipas tij, dhembshuria është aftësia për të imagjinuar veten në “këpucët” e dikujt tjetër dhe për t’u dhënë atyre disa reagime: t’i përkrahni ose t’i ngushëlloni, të jeni të trishtuar ose të lumtur së bashku.

E treta: Ta kuptoni emocionalisht, pra ti jepni vëmendjen e duhur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here