A e kishit menduar se një çorape e mbushur me kripë do t’ju vinte në ndihmë në këto raste?!

Merrni një çorape pambuku dhe mbusheni me kripë të trashë deti.

Ngroheni kripën në mikrovalë për disa minuta.

Vendoseni në veshin që ju dhemb dhe rrini ashtu disa minuta derisa dhimbja të jetë reduktuar.

Kjo metodë mund të përdoret edhe tek fëmijët sepse nuk ka asnjë efekt anësor.

KUJDES!!! Kripa duhet të jetë e ngrohtë aq sa ta duroni, kurrsesi e nxehtë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here